Lajit

BRASILIALAINEN JUJUTSU (BJJ) / VAPAAOTTELU / LUKKOPAINI

Gladiator Factoryn esittely

Gladiator Factory on pisimpään toiminut ja paras vapaaotteluseura Kuopiossa. Vapaaottelun lisäksi ”Tehtaalla” voi harjoitella lukkopainia ja brasilialaista jujutsua (BJJ). Lisäksi junnuille on tarjolla Muksu-BJJ sekä koko Tehtaan väelle mm. ohjattua kehonhuoltoa. Tule mukaan treenaamaan ja kokemaan mitä tarkoittaa hyvä treeniporukka!

Lisätietoja: www.gladiatorfactory.com

Kuntosali

Kuntosalin esittely

Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liikeellä on asiakkaiden käytössä kuntosali. Sali palvelee monipuolisen liikkujan tarpeita. Vapaat painot, kahvakuulat, taljat ja lämmittelylaitteet ovat sinua varten.

HOKYTORYU JU-JUTSU / KENJUTSU

Kuopion Ju-jutsuseuran esittely

Kuopiolla on pitkä historia Hokutoryu ju-jutsussa, sillä seuramme on perustettu jo vuonna 1984. Olemmekin yksi pisimpään toimineita paikallisia kamppailuseuroja.

Nykyään Kuopion ju-jutsuseurassa voi Hokutoryu ju-jutsun lisäksi harrastaa myös Kenjutsua, juniori ju-jutsua sekä kuntonyrkkeilyä 

Seuramme ohjaajilla on pitkä kokemus liikunnan ja kamppailulajien parissa, ja ohjattujen monipuolisten harjoitusten kautta harrastajille pyritään rakentamaan oma, nousujohteinen urapolku kamppailu-urheilun, ja liikunnallisten elämäntapojen parissa.

Tervetuloa liikkumaan!

Lisätietoja: www.kuopionjujutsuseura.com

JUDO

Judoseura Sakura esittely

Judo on maailman levinnein ja harrastajamääriltään suurin kamppailulaji, olympialaji, jota harjoitellaan nykyisin yli 200 maassa.

Judo on taitoa. Judo on voimaa. Judo on tehokasta treeniä ja aitoa oppimisen iloa hyvässä seurassa. Lapsille judo antaa itseluottamusta, sekä verrattomat liikunnalliset ja sosiaaliset taidot.

Judoseura Sakura on kuopiolainen vuonna 1967 perustettu judoseura. Toimintaa on kaikenikäisille ja monentasoisille judon harrastajille – lapsille ja aikuisille, aloittelijoille ja kokeneemmille, kilpailijoille ja kuntoilijoille. Seurassa toimii myös sovelletun judon ryhmä, erityistukea tarvitseville judon harrastajille.

Lisätietoja: www.judoseurasakura.fi

KARATE

Kuopion Karateseuran esittely

Kuopion Karateseura on tarjonnut harrastajille huippukaratea vuodesta 1980.

KKS on yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä karateseuroista. Jäsenmäärä on noin 200, joista yli puolet on junioreita ja karatekidsejä.

Seuran tyylisuunta on wado-ryu.

Kuopion Karateseura on myös Tähtiseura ja kuulumme Suomen karateliittoon

Lisätietoja: www.kuopionkarateseura.fi

TAEKWONDO

Kuopion Taekwondon esittely

Kuopion Taekwondo on vuonna 1987 perustettu liikunta- ja urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja terveelliseen elämäntapaan taekwondon harrastamisen kautta.

Monipuolisena lajina taekwondo kehittää harrastajan kuntoa, voimaa, nopeutta, notkeutta ja koordinaatiota. Harjoitukset koostuvat monipuolisesti taekwondon eri osa-alueista sekä kuntoilusta. Harjoituksissa opetellaan mm. perustekniikoita, liikesarjoja, ottelua ja itsepuolustusta. Kilpailutoimintaa on liikesarjoissa ja ottelussa, joka on myös olympialaji. Junioreille järjestetään lisäksi erilaisia tekniikkakilpailuja.

Lisätietoja: www.kuopiontaekwondo.com

TANSSI

Dance Flow Kuopion esittely

Dance Flow Kuopio ry on kuopiolainen tanssiurheiluseura, joka tarjoaa lajivalikoimaa vakio- ja latinalaistanssien, Rock’n’Swing-tanssien, kuin myös useiden eri harrastetanssien harrastajalle. Ohjatuissa harjoituksissa koulutetut ammattitaitoiset valmentajamme ohjaavat jäseniämme eri tansseihin.

Tanssiurheilu on monipuolinen liikuntamuoto kaikenikäisille. Tanssia voi harrastaa kuntotanssimuodossa, eikä ole pakko kilpailla. Lajin parissa pääset kehittämään niin fyysistä kuin psyykkistäkin osaamistasi, ja samalla myös kehonhallinta sekä motorinen osaaminen kehittyvät. Tanssista on myös paljon tutkittuja terveyshyötyjä!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: www.danceflow.fi