Tiedote 23.10.2020

Kuopion alueella on tullut viime päivinä esille koronalle altistumisia ja eilen 22.10 on uutisoitu koronatartunnoista Kuopiolaisissa kouluissa. Joitakin altistuneita on asetettu viranomaisten taholta karanteeniin ja heidät on ohjattu testeihin. Karanteeniin asetettuja ja ”altistuneille altistuneita” on myös käynyt/vieraillut Liikkeen tiloissa. Harjoitusryhmiä, joiden kanssa altistuneet ovat olleet tekemisessä on tiedotettu erikseen. Tässä vaiheessa kyseessä olevat henkilöt ovat siis altistuneita, eivät tartunnan saaneita. Liikkeen tiloissa ei ole tullut ilmi koronatartuntoja tai altistumisketjua.

Tiedotamme mahdollisista jatkotoimenpiteistä lisää, mikäli positiivisia testituloksia tai tartuntoja ilmenee henkilöillä, jotka ovat harjoitelleet Liikkeen tiloissa.

Koronatilanteen muutoksen myötä tiukennamme Liikkeen tiloissa olevia koronaohjeistuksia. On erityisen tärkeää, että salille tullaan vain terveenä ja mikäli infektio-oireita esiintyy, hakeudutaan koronatestiin. Käsihygieniasta on huolehdittava. Suosittelemme maskin käyttöä ja siirrymme harjoitusten osalta porrastettuun harjoitteluaikatauluun, jolloin vältämme ryhmien kohtaamisia.

Seurat tiedottavat harrastajiaan käytännöistä ja tarkennetuista koronaohjeista tarkemmin.

Lisätiedot ja kysymykset Toimitusjohtaja Teemu Rissanen +358 413150469